Euroket verkkokauppa

 

Kesä on vihdoin täällä. Nyt on hyvä aika vaihtaa ketjut. Verkkokaupastamme huippu laadukkaat CZ:n ketjut kadulle, motocrossiin tai enduroon. Jos verkkokaupasta ei löydy etsimiäsi ketjuja, ota yhteys: myynti@euroket.fi

ČZ-merkkituotteiden valmistus Strakonicessa on peräisin vuodelta 1929, jolloin Jihočeská zbrojovka aloitti saman tuotemerkin polkupyörien valmistuksen. Ajan kuluessa, kun valmistus on laajentunut ČZ-moottorikäyttöisten polkupyörien ja moottoripyörien kanssa, ja ketjujen tuotantomäärä on kasvanut käsi kädessä.

Sodan jälkeinen talous edellytti ketjujen laajentamista autoteollisuuden teolliseen käyttöön ja ketjuihin. Řetězy ČZ siirtyi näihin  menestyksekkäästi, koska korkealaatuisten moottoripyöräketjujen tuotannosta saadut kokemukset siirrettiin myös näiden valmistukseen. Kuljetus-, toimitus-, käsittely- ja käsittelylaitteiden erikoisketjujen valmistus oli pian tärkeä osa ČZ-teollisuusketjuja.

ČZ-ketjujen ominaisuuksien parantaminen on aina ollut merkittävässä asemassa ja sitä tukee sisäinen tutkimus- ja testauslaboratoriot ja materiaalilaboratoriot. Yhtiön toinen vahvuus on automaattinen ketjuasennukseen tarkoitettujen koneiden sisäinen tuotanto, jonka ansiosta voimme saavuttaa korkeimman tuotannon laadun. Merkittävä etu on kaikkien ketjun komponenttien valmistus yhdessä laitoksessa. Tämä varmistaa, että tuotannon laatu ja tuotannon joustavuus pysyvät muuttumattomina asiakkaiden vaatimusten suhteen.